QJUTSU Keramisk Coating

Siden 1954, har Japanske Soft99 skabt fremtidens løsninger inden for bilpleje.
Keramisk coating – Qjutsu Pro – er et kvalitetsprodukt tilsvarende andre high-end produkter på markedet.

QJUTSU coatings er en kombination af mange års erfaring og deres markedsledende japanske teknologi. Soft99 har gennem et årti været anderkendt for deres teflon-baserede overfladebehandlinger. Og de var nogle af de første på markedet til at raffinere Quartz og SiO2 til det vi i dag kender som de keramiske coatings.

Den keramiske coating er den ultimative beskyttelse til enhver overflade på din bil. Den danner en usynlig barierer, der gør din bil mere glansfuld, beskytter den mod de elementer den udsættes for, samt gør den ekstremt nem at vedligeholde.

Vælger du en QJUTSU coating er du sikret keramiske coatings i højeste kvalitet der opfylder dit behov i dag – men beskytter de overflader de bruges på lang tid ud i fremtiden !

QJUTSU Coatings er til dig der søger:

  • Keramiske coatings til alle udvendige overflader på din bil, mc, båd mv.
  • En keramisk coating i høj kvalitet
  • En lakbeskyttelse der får din bil til at at se flottere længere
  • En lakbeskyttelse der gør din bil nemmere at vedligeholde
  • En lakbeskyttelse der beskytter din bil imod de elementer som den dagligt befinder sig i

QJUTSU – Perfektion i et ord
Q = Quartz JUTSU = Færdigheder og teknik Q’et står for Quartz, teknologien bag den keramiske coating. JUTSU er det Japanske ord for høje færdigheder og teknik. Ved at kombinere disse 2 ord, får man navnet til produktserien. Man kan ikke tale om produkter fra Japan uden at nævne ordentlighed og kvalitet. Hvordan kvalitet sikres, er et kapitel for sig som vi har beskrevet herunder. Men ordenligthed er også et vigtig parameter for Soft99. Her finder du ingen vild og vildledende markedsføring om produkter der kan redde din bil fra en ildspåsættelse. Men i stedet produkter der underspiller men overleverer.

JISC – Den Japanske Industrielle Standard Komité
I Japan stiles der strenge standarder til produkter i forskellige kategorier. Derfor indførte man for mange år tilbage den Japanske Industrielle Standard Komité. JISC har til opgave at sørge for, at forskellige produkter opfylder en vis standard. Alle ingredienserne i produkterne skal f.eks. være af særlig høj kvalitet og produkterne bliver testet i et kontrolleret miljø i et kemisk laboratorium – hvor de kontinuerligt udsættes for de situationer som produkterne bruges i. Det garanterer at produkterne der gennemfører JISC har den højest mulige kvalitet og giver teknologisk gennemskuelighed. Har et produkt gennemgået JISC, får man derfor noget fra øverste hylde!

Qjutsu Coatings
Skal din investering beskyttes bedst muligt? Skal vedligeholdelse af bilen være nem og vasken være en leg? Vi anbefaler Keramisk Coating for bedst muligt beskyttelse og for nem vedligeholdelse. Vi tilbyder keramisk coating til alt på bilen – bla. lakerede overflader, matte/folieret overflader, plastik/trim, fælgene og ruder.

Qjutsu Body Coat Pro
Holdbarhed: 5 år – 2 års garanti på hydrofiske effekt 

QJUTSU Body Coat Pro er toppen af poppen inden for QJUTSU-serien. 
Med QJUTSU Body Coat Pro fra Soft99 får du en kompromisløs 2-komponent glaskeramisk coating, der tilbyder den ultimative beskyttelse til alle lakerede overflader. Coatingen i sig selv hjælper med at gøre lakken nem at vedligeholde og sørger for at den er beskyttet mod de elementer den udsættes for i dagligdagen. Og sørger du blot for at vedligeholde den med simple instrukser, er det en coating du kan have glæde af i mange år. 

Qjutsu Body Coat
Holdbarhed 12+ måneder 
Vi ved ikke rigtig hvad vi skal sammenligne QJUTSU Body Coat med, for den er virkelig en af de mest hydrofobiske coatings vi har stiftet bekendskab med (og vi har prøvet en del). Dråberne når der kommer vand på lakken er super tætte og glidevinklen er lav. Vandet løber derfor hidsigt af enhver overfladen coatet med Body Coat. Ja, den tilfører også lakken noget ekstra glans og coatingens typiske glasagtige look. Men det er den super glatte overflade, som vi er ret begejstret for.

Qjutsu Body Coat Matte
Holdbarhed: 12+ måneder 
QJUTSU Body Coat Matte er en dedikeret keramisk coating til matte folier og matte lakke. Den beskytter imod UV, samt lægger en utrolig glat og hydrofobisk overflade, som hjælper til at vedligeholdelsen kan holdes til en minimum. Modsat andre produkter, tilfører coatingen ikke glans men i stedet fylde og dybde.

Qjutsu Wheel Coat
Holdbarhed: 12 måneder, ved rette vedligeholdelse.
QJUTSU Wheel Coat er en Quartz-baseret glaskeramisk coating, udviklet til at beskytte fælge og bremsekalibre. Produktet danner en hård og 550 graders varmebestandig overflade, så bremsestøv og snavs kombineret med varmen ikke beskadiger overfladen på fælge og kaliber. Overfladen er ligeledes ekstrem hydrofobisk og gør at behandlede overflader efterfølgende er super nemme at rengøre. 

Ønsker du at vide mere om fordelene ved keramiske coatings?

Kontakt os